Hemma

Hej igen! Precis kommit hem efter att ha varit hos Simon hela helgen. Vi har kört enduro nästa hela helgen, och idag baka vi kladdkaka. Den blev helt perfekt som den alltid brukar bli. Imorgon ska jag in till stan och byta glasögon sen möta upp Simon för att åka till Borås och kolla på Malmö FF när dom spelar. Sen åker jag hem på tisdag morgon. Så ikväll måste jag packa så jag har med allt. Vill ha lite att äta i bilen när vi åker dit så man inte svälter. 
Men ni får ha de så jätte bra så hörs vi imorgon igen. Kram 
 

Hungriiiig

Sitter just nu hos Simon och väntar på att maten ska bli klar. Blir en väldigt sen middag idag men han har kört enduro några timmar. Men efter vi har ätit så blir de bara mys och godis på de kanske att de blir en film också. Vi får se. 
Imorgon är de enduro igen och sen vid fyra så blir de kalas hos hans kusiner. Då får jag äntligen göra mig fin igen. Just nu känner ja mig väldiiiiiigt ful kan jag tala om. Orkade inte göra ett skit i morse när ja vakna ville bara dra täcket över huvudet och somna om. Men eftersom att vi hade nationella så gick ju de åt skogen. Så de blev myskläder på sen iväg till skolan. Tog med mig jordgubbar och godis så de gick att ta sig igenom dagen som tur va. 
Nu måste jag få i mat så vi hörs imorgon. Ska försöka få ihop lite bilder när simon kör imorgon som ja kan slänga upp och visa er här. 
Kram på er hoppas ni får en bra fredagskväll. 

Torsdag

Hej på er! Nu har jag kommit ut ur duschen efter att jag har varit uppe hos farmor och farfar en stund. Så nu kan jag sätta mig framför datorn en liten stund då jag ska till Vilma lite senare ikväll. Ska få min present av henne då jag fyllde år i Tisdags. Så nu är jag 16 år och jag får övningskör äntligen. 
Imorgon är Nationellt prov i biologi. Orkar verkligen inte. Men sen får jag äntligen åka till Simon. Längtar såå.
Nu måste jag dra till Vilma så vi hörs senare.
Kram